«Μις Υφ
ήλιος» στέφθηκε σήμερα στο Crocus City Hall της Μόσχας, η «Μις Βενεζουέλα» Γκαμπριέλα Ίσλερ καθώς ξεχώρισε από τις 85 διαγωνιζόμενες.
Το στέμμα της «Μις Υφ
ήλιος» παρέδωσε στην 25χρονη Ίσλερ από το Μαρακέι, η περυσινή κάτοχος του τίτλου, η Αμερικανίδα Ολίβια Κούλπο.
Η Ίσλερ θα ταξιδεύει για τον επόμενο χρόνο σε όλο τον κόσμο εκπροσωπώντας τον Οργανισμό Μις Υφ
ήλιος και μία φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής της.
Η νικήτρια ρωτήθηκε από τους κριτές του διεθνούς διαγωνισμού ομορφιάς ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της και πως σχεδιάζει να τον ξεπεράσει.
«Ο φόβος δεν είναι κάτι αρνητικό. Πρέπει να ξεπεράσουμε όλους τους φόβους μας και αυτό με τη σειρά του θα μας κάνει δυνατότερους. Μόλις ξεπεράσουμε τους φόβους μας, θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση», απάντησε.
Πρώτη αναπληρωματική «Μις Υφ
ήλιος» εξελέγη η «Μις Ισπανία» Πατρίθια Γιουρένα Ροντρίγκες και η «Μις Ισημερινός» Κονστάντζα Μπάεζ δεύτερη αναπληρωματική.
Η «Μις Φιλιππίνες», η οποία θεωρείτο ότι θα βρίσκεται στις τρεις πρώτες θέσεις δεν κατάφερε τελικά να μπει στην πρώτη τριάδα.
προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές
Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του Reuters
Παράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της
Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.
Η 14σέλιδη γνωμάτευση, κατασκευή eshop Βολος που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι
τράπεζες περίπου 35 δισ.
ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής
κρίσης του 2007-2009.
Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η
Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν,
δημιουργια eshop Βολος κάτι που θέ
ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.
Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.
Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η
Ελλάδα, η
Γερμανία, δημιουργια eshop Βολος η
Γαλλία, κατασκευή eshop τιμέσ Βολος η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, κατασκευή eshop τιμέσ Βολος η Πορτογαλία, δημιουργια eshop Βολος το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.
Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ
Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».
Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, κατασκευή eshop Βολος «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν».
Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.